Janne on toteuttanut Paju Consultingin nettisivut ja ylläpitänyt sivuja yrityksen perustamisesta alkaen. Jannelta saa nopeasti apua, kun oma osaaminen sivujen päivittämisen kanssa loppuu. Ylläpitopalvelu tuo yrittäjälle mielenrauhaa: voin luottaa siihen, että sivut ovat kunnossa ja saan itse keskittyä muuhun. Olemme myös tehneet useita yhteisiä projekteja, ja suosittelen Jannea lämpimästi nettisivujen tekemiseen, jatkuvaan kehittämiseen ja ylläpitoon.

Jenni RissanenPaju Consulting

Janne teki nettisivujeni uudistamisprojektista helpon, selkeän ja tehokkaan. Erityiskiitokset Jannelle selkeästä kommunikoinnista, nettisivuihin liittyvät asiat eivät ole aina ”maallikolle” niin helppoja ymmärtää, mutta Janne osasi selittää asiat tarpeeksi yksinkertaisesti. Janne myös piti minut koko ajan tasalla projektin kulusta ja tarpeen vaatiessa kertoi omat näkemyksensä itse toteutukseen, mahdollistaen näin järkevimmät ratkaisut.

Jutta Hautanenwww.juttahautanen.fi

Jannen ansiosta minun ei tarvitse enää valvoa öitä teknisten ongelmien vuoksi, vaan voin keskittyä bisneksen kehittämiseen. Janne tekee ylläpitoa kaikille sivustoilleni ja verkkokursseilleni, päivittää WordPressin ja tekee varmuuskopiot sekä hoitaa tietoturvan luotettavasti. Hän reagoi nopeasti kaikkiin ongelmiin ja vastaa ystävällisesti tyhmiinkin kysymyksiin. Janne on valmis kaikenlaiseen kehitystyöhön, jota itse ideoin, mutta en osaa toteuttaa. Teemme sujuvasti yhteistyötä verkon välityksellä ja suosittelen Jannen palveluita kaikille!

Anja KadziolkaBisneskoulu

Janne on osoittanut erittäin suurta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta tehtäviensä hoidossa. Janne on pidetty henkilö yhtiön sisällä ja asiakkaiden keskuudessa. Suosittelen Jannea lämpimästi eri tehtäviin.

Vesa KauppilaVice President, atBusiness Oy

Mainostoimisto Luoja on käyttänyt Tmi J.Kankkusen palveluita useamman vuoden ajan nettisivu -projekteissaan. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja jatkuu edelleen aktiivisesti.

Nina KannistoOmistaja, Mainostoimisto Luoja

Janne toteutti WordPress-sivut sekä pienkustantamomme että viestintätoimiston tarpeisiin. Tärkeintä oli, että sivut tehtiin yhteistyössä niin, että toiveet täytettiin ja kysymyksiin vastattiin. Sivujen päivitys ja muokkaus jatkossa on helppoa, kun asianmukaiset palikat on kasassa. Laadukasta ja asiakkaalle omistautuvaa, nopeaa palvelua. Kehtasi kysyä tyhmiäkin kysymyksiä!

Kirsi HaapamattiViestintätoimisto Periferia